StoryEditor

Bik

21.4. - 20.5.

Spretno vodite poslovne pregovore

LJUBAV: Neće vam nedostajati samopouzdanja i odvažnosti za prilazak simpatiji i upućivanje poziva na piće. Osvajat ćete smislom za humor i ugodnom osobnošću, što će se u kombinaciji s njegovanom i ugodnom vanjštinom pokazati dobitnom formulom. Nove veze neće se temeljiti samo na jakoj privlačnosti, već i na dobroj komunikaciji i mentalnoj povezanosti. Parovi koji su dugo zajedno dobro će se slagati i razumjeti se bez mnogo riječi. Bit ćete bliski čak i ako ne budete zajedno provodili mnogo vremena.
POSAO I NOVAC: Iznimno ste spretni u vođenju poslovnih pregovora. Istaknutom sposobnošću uvjeravanja lako ćete pridobiti povjerenje potencijalnih poslodavaca, partnera i klijenata. Krajem tjedna mogući su nesporazumi u komunikaciji. Čuvajte se kvara službenog mobitela ili pada računalnog sustava. Provjerite imate li sačuvane sve važne podatke.
ZDRAVLJE: Nećete se moći požaliti. Osjećat ćete se dobro i imati mnogo energije. Jedinu neugodnost mogao bi vam stvarati povećan apetit i nakupljanje kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:20